logo
Invented in Hungary
Menetrendek
AppStore
Google Play
Huawei AppGallery
Egyéb
Éjszakai mód A sötét mód kíméli a szemeket, gyenge fényviszonyok mellett a sötét háttér jobban kíméli a szemet.
Normál mód
Mobil nézet
A Mobil Kisokos emlékét megőrizzük, (2012-2017) azonban Magyarország sikerét és jövőjét 2018-tól a MobilGO-val tervezzük, melyet minden hazánkba látogató turista az anyanyelvén használhat.
2018. január 01.
Rövid közlemény:
A Mobil Kisokos emlékét megőrizzük, (2012-2017) azonban Magyarország sikerét és jövőjét 2018-tól a MobilGO-val tervezzük, melyet minden hazánkba látogató turista az anyanyelvén használhat. A MobilGO-val Magyarország elfoglalhatja méltó helyét a világ turizmusában. Mert a turisztikai szektorban is egyre nagyobb az igény az olyan korszerű és innovatív digitális megoldások iránt, melyek növelik a magyar vállalkozások versenyképességét, és megfelelően kiszolgálják a hazánkba látogató turisták igényeit.

Teljes közlemény:

A Mobil Kisokos emlékét megőrizzük, azonban Magyarország sikerét és jövőjét 2018-tól a MobilGO-val tervezzük, melyet már minden hazánkba látogató turista saját anyanyelvén használhat.

Hisszük, hogy a MobilGO segítségével Magyarország elfoglalhatja méltó helyét a világ turizmusában.

Tudjuk, hogy a turisztikai szektorban is egyre nagyobb az igény az olyan korszerű és innovatív digitális megoldások iránt, melyek növelik a magyar vállalkozások versenyképességét és megfelelően szolgálják ki a hazánkba látogató turisták igényeit.

Az elmúlt évtizedben évről évre nőtt a Magyarországra érkező külföldi turisták száma, ami az olcsó szállások és a fapados repülőjáratok elterjedése mellett, a számtalan turisztikai nevezetességnek is köszönhető.

A hagyományos látnivalók mellett egyre többen vannak, akik itt tartózkodásuk során egy-egy speciális attrakciót is felkeresnek, legyen az egy jó étterem, egy különleges épület, egy fürdő vagy egyéb számukra vonzó programlehetőség.

2016-ban a Magyarországra érkező külföldi látogatók száma 52,9 millió fő volt, mely a kormányzati intézkedések eredményeként évről évre növekvő mértékű lesz.

  1. június közepétől nincs többé roamingdíj az EU-ban, ezért minden Magyarországra látogató külföldi a hazájában érvényes díjazásmellett tudja okostelefonján használni az internetet Magyarországon is.

Ezért hoztuk meg azt a stratégiai döntésünket, hogy az applikáció neve (Mobil Kisokos) ne csak a magyar emberek számára legyen kifejező, ezért könnyen megjegyezhető, hanem a külföldi turisták számára is.

A MobilGO applikáció megnevezés rövidebb, minden európai illetve eurázsiai ország nyelvén kimondható, ezért ha reklámban elhangzik vagy megjelenik, akkor számukra is megjegyezhetőbb, könnyebben beírják okostelefonjukba.

Így az egész európai és eurázsiai piac megnyílik az alkalmazás előtt, amely ma már az Európai Unió területén több mint 850 ezer vállalkozás adatait tartalmazza, így az EU-s állampolgárok már hazájukban is tudják használni alkalmazásunkat, mellyel Magyar-országra csalogató turisztikai üzeneteket és ajánlatokat fogalmazhatunk meg feléjük.

Tekintettel arra, hogy Magyarországra évente 52 millió - dinamikusan növekvő számú - látogató jön, ezért láttuk célszerűnek, hogy egy új, alkalmasabb applikáció névre váltsunk.

Segíthetünk?
A MobilGO applikáció weboldala sütiket használ a honlap működtetése, használatának megkönnyítése érdekében.
Bővebb információt a Sütikezelési Tájékoztatóban talál.
ELFOGADOM
NEM FOGADOM EL