logo
Invented in Hungary
Menetrendek
AppStore
Google Play
Huawei AppGallery
Egyéb
Éjszakai mód A sötét mód kíméli a szemeket, gyenge fényviszonyok mellett a sötét háttér jobban kíméli a szemet.
Normál mód
Mobil nézet
Profilkép

Konrád Ház

Zárva
Profilkép
Rövid leírás:
Az öt lakószobát, a két pajtát, a kukoricagórét és a cselédlakást megtekintve és az udvart bejárva könnyedén megismerhetjük az elmúlt századokban itt élt emberek mindennapjait.
Cím:
Kisjakabfalva Fő U. 63.
Megye:
Baranya
Város:
Kisjakabfalva
Telefonszám:
+36202842195
Facebook Facebook:
Térkép / Útvonaltervezés:

A Konrád ház egy német nemzetiségi tájház Villány szomszédságában, Kisjakabfalva, Jackfall szívében;a svábság építészeti és kulturális emlékei előtt tisztelgő hagyományőrző múzeum. A ház címe:Konrád HázÉlő, német nemzetiségi tájház7773 Kisjakabfalva, Fő út 63. A ház naponta 14:00 - 15:00 között, vagy telefonos bejelentkezés alapján (30/421- 7866) 10:00 - 18:00 között látogatható, vezetéssel. A belépő ára 500. - Ft (2 €) . 14 alatti gyermekeknek a belépés ingyenes.

Konrád Ház Sváb tájház7773 Kisjakabfalva, Fő út 63. A Konrád Ház egy hagyományőrző múzeum a Villány mellett található parányi zsáktelepülés, Kisjakabfalva szívében. Fenntartói a család őseinek valamikori lakóházát hozták eredeti állapotára, minden részletben szigorúan ügyelve arra, hogy csakis eredeti használati tárgyak és díszítések kerüljenek a falakra és a falak közé. A Konrád Ház kísérlet egy letűnt világ, a baranyai svábság építészeti és kulturális emlékeinek bemutatására; ugyanakkor élő tájház, mert a helyiségek és a berendezés mind- mind ma is használható állapotban láthatók. Az öt lakószobát, a két pajtát, a kukoricagórét és a cselédlakást megtekintve és az udvart bejárva könnyedén megismerhetjük az elmúlt századokban itt élt emberek mindennapjait. A Konrád Ház színvonalas programot biztosít akár a Villányba bort kóstolni érkező vendégek, akár a Németországból hazalátogató ismeretlen ismerősök, akár az osztálykirándulásra a környékre látogató csoportok részére.

További termékek
HUF
EUR
HUF
EUR
További állások
Nyitvatartás
Hétfő:
Kedd:
Szerda:
Csütörtök:
Péntek:
-
Szombat:
-
Vasárnap:
-
Nyitvatartás módosítása
+36202842195
Kisjakabfalva Fő U. 63.
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
logo
A MobilGO szuperapplikáció weboldala sütiket használ a honlap működtetése, használatának megkönnyítése érdekében.
Bővebb információt a Sütikezelési Tájékoztatóban talál.
ELFOGADOM
NEM FOGADOM EL