logo
Invented in Hungary
Menetrendek
AppStore
Google Play
Egyéb
Éjszakai mód A sötét mód kíméli a szemeket, gyenge fényviszonyok mellett a sötét háttér jobban kíméli a szemet.
Normál mód
Mobil nézet
Profilkép

Komachi Bistro

Zárva 12:00 - 22:00
Étel - Ital / Éttermek
Profilkép
Rövid leírás:
Szeretettel várjuk a Komachi bistróban. Japán ételek, japán hangulat, kedvező árakon. Udon tészta, Japán Curry, és még sok minden más...
Cím:
Budapest VII.ker Kertész utca 33.
Város:
Budapest
Kerület:
VII. kerület
Telefonszám:
+36 70 297 4942
Weboldal Weboldal:
Térkép / Útvonaltervezés:

 

A Komachi Bisztrót azzal a céllal hoztuk létre, hogy megmutassuk a japán kultúra közel sem olyan távoli, mint amilyennek azt sokan gondolják. Mert hát a könnyed kötetlen együttlétet, a társaságban elfogyasztott finom ételeket mindenki szereti.

 

Mineta Yoshiharu tizenkét éve él Budapesten, jól ismeri a magyarokat, a belvárosi éjszakai életet, a bisztrókat, a romkocsmákat. A Komachival egy olyan helyet szeretett volna teremteni, ahol a hétköznapok japán ételeit, a hétköznapok ünnepeit mutathatja meg a város lakóinak. Hiszen a közhiedelemmel ellentétben a japánok sem mindennap esznek szusit, mint ahogy mi magyarok is sokkal gyakrabban eszünk főzelékeket, lecsót vagy rakott káposztát, mint gulyást, pörköltet vagy éppen libamájat.

 

A Komachi Bisztróban többféle liszt és sós víz keverékéből házilag készített rámen tésztát szervírozunk. Továbbá japán curryt, friss salátát japános dresszinggel, szójaszósz és dashi alapú savanyúságokat, szezonális hétköznapi egészséges ételeket kínálunk. Ételeink japánosan, magyar alapanyagokból készülnek, így mentalitásukban talán közelebb hozzák a japán konyhát, mint a nyugati szusi franchise-ok.

 

Bisztrónkban természetesen a budapesti éjszakák és a kötetlen baráti együttlétek elmaradhatatlan tartozékaként felszolgálunk hideg csapolt sört, különbféle fröcsöket s egyéb alkoholos italokat baráti árakon.

 

Nappal pedig a dolgozóknak,  szerelmeseknek, a vizsgákra készülő egyetemistáknak szeretnénk kedveskedni kávé különlegességeinkkel és szálas teákkal. Hiszen a tea Japánban az emberi kapcsolat finomságának a szimbóluma és a találkozások elkerülhetetlen kelléke.

 

Keressenek fel a 4-6-os villamos Wesselényi utcai megállójától egy sarokra, a Kertész és Dob utca kereszteződésénél, a Komachi Bisztróban.

További termékek
HUF
EUR
HUF
EUR
További állások
Nyitvatartás
Hétfő:
-
16:00 - 17:00
Kedd:
-
16:00 - 17:00
Szerda:
-
16:00 - 17:00
Csütörtök:
-
16:00 - 17:00
Péntek:
-
16:00 - 17:00
Szombat:
-
16:00 - 17:00
Vasárnap:
-
16:00 - 17:00
Nyitvatartás módosítása
+36 70 297 4942
Budapest VII.ker Kertész utca 33.
Alapítva
2014
Kategóriák
Étel - Ital / Éttermek
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
logo