logo
Invented in Hungary
Menetrendek
AppStore
Google Play
Huawei AppGallery
Egyéb
Éjszakai mód A sötét mód kíméli a szemeket, gyenge fényviszonyok mellett a sötét háttér jobban kíméli a szemet.
Normál mód
Mobil nézet
Profilkép

Kesztler Klíma Kft.- Környe

Nyitva 7:00 - 17:00
Szervizek / Klímaszerviz
Lakás - Otthon - Kert / Klímaszerviz
Profilkép
Rövid leírás:
Klíma készülékek, légtechnikai rendszerek, páramentesítők, telepítése, forgalmazása, karbantartása és javítása
Cím:
2851. Környe, Nyugati ltp.3.
Megye:
Komárom-Esztergom
Város:
Környe
Telefonszám:
+3634473257,+36204731004
+36203414399,+36209440928
Weboldal Weboldal:
Térkép / Útvonaltervezés:

Mit is várhatunk el egy szolgáltatást nyújtó cégtől? A megbízhatóságot mindenképpen, hiszen beruházásainkat a félretett megtakarításainkból finanszírozzuk. Kiválasztva egy vállalkozást, fontos az általuk forgalmazott készülékek minősége, garancia ideje, szervizháttere, alkatrészellátása, szakembereik szakmai felkészültsége, precízsége, az ár- érték arány és még sorolhatnánk sokáig. A Kesztler Klíma Kft szereti a kihívásokat, szereti az igényes ügyfeleket. Kivitelezései megfelelnek a törvényi előírásoknak és a magas színvonalú elvárásoknak. Hosszú távú kapcsolat kiépítésére törekszünk az ügyfeleinkkel. A bizalom kiépítése számunkra nagyon fontos, amelyet minőségi és precíz munkálataink során érünk el.

A Kesztler Klíma Kft és elődje a Kesztler Hűtéstechnikai vállalkozás 1990-től, azaz 28 éve foglalkozik épület klimatizálással, hűtéstechnikával. 
Kezdetekben háztartási, vendéglátó ipari és ipari hűtőgépek telepítésével, karbantartásával foglalkozott, azonban gyors fejlődésünk valamint tevékenységi körünk bővítése indokolttá tette átalakulásunkat. 
Az évek során nagy vevőkört és sok partner céget tudhatunk magunk mögött. Elismeréseink és referenciáink is azt bizonyítják, hogy számunkra első a profi, megbízható munkavégzés, ügyfeleink elégedettsége.

Ügyfeleinknek csak olyan készülékeket ajánlunk, melyeknek Mi vagyunk a garanciális és készpénzes szervize. Vállaljuk karbantartását, hatósági és garanciaviselői regisztrációját. Minden készülékünk alkalmas a szolgáltatói „H” vagy „Geo” tarifa igénylésére. 
Társaságunk minden telepítet készülékre, beépített alkatrészre és elvégzett munkára 36 hónap teljes kőrű és 10 év kompresszor, vagy 60 hónap teljes körű garanciát vállal. A garancia feltétele az ütemezett karbantartás (gyártói előírások szerint). A garancia nem terjed ki a gépkönyvben leírtak elmulasztása, szakszerűtlen, rendeltetésellenes használatból keletkező hibákra. Mindezt betartva a sok éves tapasztalatunk alapján elmondhatjuk, hogy az általunk forgalmazott berendezések a garancia idő lejárata után is hibátlanul, partnereink megelégedésével működnek.

További termékek
HUF
EUR
HUF
EUR
További állások
Nyitvatartás
Hétfő:
-
Kedd:
-
Szerda:
-
Csütörtök:
-
Péntek:
-
Szombat:
Vasárnap:
Nyitvatartás módosítása
+3634473257,+36204731004
+36203414399,+36209440928
2851. Környe, Nyugati ltp.3.
Kategóriák
Szervizek / Klímaszerviz
Lakás - Otthon - Kert / Klímaszerviz
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
logo
A MobilGO szuperapplikáció weboldala sütiket használ a honlap működtetése, használatának megkönnyítése érdekében.
Bővebb információt a Sütikezelési Tájékoztatóban talál.
ELFOGADOM
NEM FOGADOM EL