logo
Invented in Hungary
Menetrendek
AppStore
Google Play
Huawei AppGallery
Egyéb
Éjszakai mód A sötét mód kíméli a szemeket, gyenge fényviszonyok mellett a sötét háttér jobban kíméli a szemet.
Normál mód
Mobil nézet
Profilkép

Kardos Szőlőbirtok & Supreme Winebar

Étel - Ital / Borászat
Profilkép
Rövid leírás:
Egyesület, ahol olyan neves borászok közé kerültem, akik az elkövetkező évtizedekben meghatározó tagja lesznek a magyar borásztársadalomnak.
Cím:
Mád Kossuth Lajos Utca 19
Megye:
Borsod-Abaúj-Zemplén
Város:
Mád
Telefonszám:
+36706703700
Facebook Facebook:
Térkép / Útvonaltervezés:

Boraink: Cuvée Ziccer, MadKiss, Supreme Birtokor, Padihegy Furmint, Betsek Furmint, Tündérmese Late Harvest, Szamorodni édes, Tokaji Aszú 6 puttonyosKardos Gábor vagyok, a Kardos Szőlőbirtok ötletgazdája. Családunk történetét több, mint két évszázadra visszamenően tudjuk visszakövetni Mádon. A mádi szőlő és bor generációk számára biztosította a megélhetést. A modern értelemben vett családi borászat alapjait édesapám, idősebb Kardos Gábor fektette le 1989- ben. A 2000- es évek közepétől fokozatosan egyre több teret kaptam a kis családi pincénk életének irányításában. A szigorúbb terméskorlátozás, többszöri fürtválogatás, szelektíven végzett többszöri szüret alkalmazásával igyekszünk rendkívül jó területi adottságainkat optimálisan kihasználni. A közösen végzett munka eredményeként 2008- ban megalapítottuk a Kardos és Fia Szőlőbirtok Kft- t azzal a céllal, hogy borainkat a terroir borok rajongóinak egyre növekvő táborával is megismertethessük. Célunk elsősorban karakteres, száraz fehérborok és késői szüretelésű desszertborok készítése. Aszúbort kizárólag kitűnő évjáratokban, limitált mennyiségben készítünk. Napjainkban már boraink megtalálhatóak neves éttermekben, borbárokban egyaránt. 2012- ben a Junibor Egyesület a tagjai közé választott, ami nagy megtiszteltetés, hisz olyan neves borászok közé kerültem, akik az elkövetkező évtizedekben meghatározó tagja lesznek a magyar borásztársadalomnak.

Kardos Gábor vagyok, 2008 óta édesapámmal együtt vezetem családi pincészetünket, a Kardos Szőlőbirtokot. Édesapám felel a szőlészeti munkákért, a borászat és minden más hozzám tartozik. Több száz éves hagyománya van a szőlőtermelésnek családunknál. A világhírű és a Világörökség részeként számon tartott tokaji borvidék meghatározó településén, Mádon gazdálkodunk jelenleg 14 hektáron, ahol a szőlő és a bor generációk óta megélhetést biztosít az itt élő családok számára. Letisztult, áttekinthető kínálattal dolgozunk, a borkedvelők borainkon keresztül megismerhetik Mádot és a különleges tokaji termőtájban rejlő magas minőséget. A borvidék domináns és hagyományos szőlőfajtáival, furminttal, hárslevelűvel és sárga muskotállyal dolgozunk, amelyekből karakteres száraz fehérborokat és késői szüretelésű desszertborokat készítünk. Büszkeségünk a világhírű tokaji aszú, amelyet kizárólag kitűnő évjáratban, limitált mennyiségben készítünk. Csúcsborunkként tartjuk számon a legutóbbi ilyen tételünket, a 2013- as évjáratú, hatputtonyos tokaji aszúnkat. A több száz éves tradíciót és a prémium minőséget szem előtt tartva gondos fürtválogatással, terméskorlátozással, szelektíven végzett többszöri szürettel igyekszünk bemutatni kiváló dűlőink egyedi adottságait. Boraink itthon és külföldön egyre több partnerünknél, neves éttermekben, borbárokban, kereskedéseknél megtalálhatóak. Bízunk benne, hogy általunk egyre többen ismerik meg Mádot és a tokaji borvidéket! 2012- ben nagy megtiszteltetésként tagjai közé választott a fiatal magyar borászokból álló Junibor Egyesület, ahol olyan neves borászok közé kerültem, akik az elkövetkező évtizedekben meghatározó tagja lesznek a magyar borásztársadalomnak.

További termékek
HUF
EUR
HUF
EUR
További állások
Nyitvatartás megadása
+36706703700
Mád Kossuth Lajos Utca 19
Kategóriák
Étel - Ital / Borászat
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
logo
A MobilGO szuperapplikáció weboldala sütiket használ a honlap működtetése, használatának megkönnyítése érdekében.
Bővebb információt a Sütikezelési Tájékoztatóban talál.
ELFOGADOM
NEM FOGADOM EL