logo
Invented in Hungary
Menetrendek
AppStore
Google Play
Huawei AppGallery
Egyéb
Éjszakai mód A sötét mód kíméli a szemeket, gyenge fényviszonyok mellett a sötét háttér jobban kíméli a szemet.
Normál mód
Mobil nézet
Profilkép

Kaal Villa Szőlőbirtok és Borház

Étel - Ital / Borászat
Profilkép
Rövid leírás:
A Káli- medencében, a hagyományos- és a legújabb technológiák adta lehetőségekkel élve, de egyszerűen, radikális beavatkozások nélkül készítjük borainkat.
Cím:
Mindszentkálla kaalbirtok
Megye:
Veszprém
Város:
Mindszentkálla
Telefonszám:
+36304453044
Facebook Facebook:
Térkép / Útvonaltervezés:

A Káli- medencében, a hagyományos- és a legújabb technológiák adta lehetőségekkel élve, de egyszerűen, radikális beavatkozások nélkül készítjük borainkat. Mindszentkállán, csodálatos természeti környezetben, a Káli- medence nyugati határán fekvő Szűcs- hegyen található borászatunk. 2008- ban vágtunk bele a borpince építésébe, és ma már a szőlő feldolgozásához és a borok elkészítéséhez egy korszerű technológiával felszerelt épületben dolgozhatunk, ahol évente akár 50 ezer palacknyi bor is készülhet. Az építkezéssel és a technológia fejlesztésével párhuzamosan lépésről- lépésre növeltük területeinket is. Ültetvényeink a Balaton- felvidéki borvidéken a mindszentkállai Szűcs- hegyen, és a szomszédos Badacsonyi Borvidékhez tartozó Csobánc- hegyen találhatók. Összes területünk meghaladja az 5 hektárt. Ültetvények:- 2, 5 ha termő szőlő: Olaszrizling, Zenit- 1, 3 ha új telepítés: Sárgamuskotály, Zenit- 1, 5 ha rekonstrukció előtt áll. Jelenleg mi magunk csak fehérszőlőt termesztünk, rozé- és vörösboraink ma még vásárolt szőlőből készülnek. Az ültetvényeken alacsony terméshozammal dolgozunk, a borászatban pedig a hagyományos- és a legújabb technológiák adta lehetőségekkel élve, de egyszerűen, radikális beavatkozások nélkül készítjük borainkat. Boraink készítésénél a fajtákban és a termőhelyben rejlő értékek megmutatására törekszünk, és emellett igyekszünk a borászatunkra jellemző egyedi stílust is kialakítani. Olyan borokat szeretnénk készíteni, melyek egyediségük mellett vonzóak is a borkedvelők számára. Az első évjáratainkban bátran kísérletezünk, hogy ezt az utat megtaláljuk. Kompakt borászatot építünk. Dinamikus menedzsment szemlélet mellett, a természettel való teljes összhangra törekszünk. Igyekszünk a borok készítéséhez a legmegfelelőbb körülményeket biztosítani, ezzel is a keze alá dolgozni a "Legnagyobb Borásznak". Boraink megvásárolhatók tőlünk közvetlenül és partnereinktől: http://www. kaalvilla. com/hu/partnereink

Mindszentkállán, csodálatos természeti környezetben, a Káli- medence nyugati határán fekvő Szűcs- hegyen található borászatunk. 2008- ban vágtunk bele a borpince építésébe, és ma már a szőlő feldolgozásához és a borok elkészítéséhez egy korszerű technológiával felszerelt épületben dolgozhatunk, ahol évente akár 50 ezer palacknyi bor is készülhet. Az építkezéssel és a technológia fejlesztésével párhuzamosan lépésről- lépésre növeltük területeinket is. Ültetvényeink a Balaton- felvidéki borvidéken a mindszentkállai Szűcs- hegyen, és a szomszédos Badacsonyi Borvidékhez tartozó Csobánc- hegyen találhatók. Összes területünk meghaladja az 5 hektárt. Ültetvények:- 2, 5 ha termő szőlő: Olaszrizling, Zenit- 1, 3 ha új telepítés: Sárgamuskotály, Zenit- 1, 5 ha rekonstrukció előtt áll. Jelenleg mi magunk csak fehérszőlőt termesztünk, rozé- és vörösboraink ma még vásárolt szőlőből készülnek. Az ültetvényeken alacsony terméshozammal dolgozunk, a borászatban pedig a hagyományos- és a legújabb technológiák adta lehetőségekkel élve, de egyszerűen, radikális beavatkozások nélkül készítjük borainkat. Boraink készítésénél a fajtákban és a termőhelyben rejlő értékek megmutatására törekszünk, és emellett igyekszünk a borászatunkra jellemző egyedi stílust is kialakítani. Olyan borokat szeretnénk készíteni, melyek egyediségük mellett vonzóak is a borkedvelők számára. Bátran kísérletezünk, hogy ezt az utat megtaláljuk.

További termékek
HUF
EUR
HUF
EUR
További állások
Nyitvatartás megadása
+36304453044
Mindszentkálla kaalbirtok
Kategóriák
Étel - Ital / Borászat
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
logo
A MobilGO applikáció weboldala sütiket használ a honlap működtetése, használatának megkönnyítése érdekében.
Bővebb információt a Sütikezelési Tájékoztatóban talál.
ELFOGADOM
NEM FOGADOM EL