logo
Invented in Hungary
Menetrendek
AppStore
Google Play
Egyéb
Éjszakai mód A sötét mód kíméli a szemeket, gyenge fényviszonyok mellett a sötét háttér jobban kíméli a szemet.
Normál mód
Mobil nézet
Profilkép

Gyradiko Estia Görög Étterem

Nyitva 10:00 - 23:00
Étel - Ital / Éttermek
Profilkép
Egy falat Görögország
Rövid leírás:
Egy falat Görögország
Cím:
Budapest XIII. ker. Victor Hugo u. 35.
Város:
Budapest
Kerület:
XIII. kerület
Telefonszám:
+36 1 409 2333
, +36 20 503 2588, +36 20 938 7320
Weboldal Weboldal:
Térkép / Útvonaltervezés:
Egy falat Görögország

Büszkén mondhatjuk, hogy 1999 óta szolgáljuk a görög ételek kedvelőit. Családias hangulatú tavernánk mottója “Egy falat Görögország!” szinte mindent elmond rólunk. Az Estia Gyradiko ötvözi a modern görög konyhát a jól ismert görög gyrososok ízvilágával. Az eredeti görög gyros először Budapesten beköltözött a beülős tavernába is.

Célunk, hogy az eredeti görög gasztronómiai értékek eljuthassanak mindenkihez. Ehhez természetesen igyekszünk alapvetően görög alapanyagokat, fűszereket használni.

 Eredeti alapanyagokból, eredeti receptek alapján készítjük ételeinket. A görög származású tulajdonosok, a görög és magyar kollégák mindegyike jól ismeri a görög konyha rejtelmeit. Ezért is állandó a minőség.

 

Kollégáink felkészültek, kérdezzenek nyugodtan az ételek elkészítésének módjáról, hogy milyen ételeket érdemes megkóstolni, milyen napi ajánlataink vannak és milyen bort ajánlunk a kiválasztott ételekhez.

 

Ajánljuk figyelmükbe, veresegyházi franchise partnereinket, akik ugyanazon alapanyagokkal dolgoznak és ugyanazt a kiváló minőséget és ízvilágot produkálják, mint mi. Róluk bővebb információt, az alábbi honlapon találnak: www.gyradiko-veres.hu

Kérdezzenek bátran Party Service szolgáltatásainkról, kitelepüléseinkről, hiszen egy sikeres születésnapi vagy üzleti party a segítségünkkel biztosabban elérhető. Akár élőzenés, táncos görög showt is varázsolunk a lakásukba, kertjükbe. Várjuk kedves vendégeink ötleteit, javaslatait, hiszen mi Önökért dolgozunk.

További termékek
HUF
EUR
HUF
EUR
További állások
Nyitvatartás
Hétfő:
Kedd:
-
Szerda:
-
Csütörtök:
-
Péntek:
-
Szombat:
-
Vasárnap:
-
A kávézó 10:00-től, az étterem 11:00-tól várja a kedves vendégeket! A teraszunk 9:00-től 22.00-ig van csak nyitva az önkormányzat határozata szerint. Sajnos, ez alól még a forró nyári éjszakák sem képeznek kivételt! Előre is elnézésüket kérjük a kényelmetlenség miatt. Panaszért forduljanak a XIII. Kerületi Önkormányzathoz!
Nyitvatartás módosítása
+36 1 409 2333
+36 20 503 2588, +36 20 938 7320
Budapest XIII. ker. Victor Hugo u. 35.
Alapítva
1999
Kategóriák
Étel - Ital / Éttermek
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
logo