logo
Invented in Hungary
Menetrendek
AppStore
Google Play
Huawei AppGallery
Egyéb
Éjszakai mód A sötét mód kíméli a szemeket, gyenge fényviszonyok mellett a sötét háttér jobban kíméli a szemet.
Normál mód
Mobil nézet
Profilkép

GreenScorpions Offroad Experience

Turizmus és kikapcsolódás / Offroad Élménypark
Profilkép
Rövid leírás:
A GreenScorpions Offroad Experience egy offroad élménypark. Próbálja ki velünk az offroadozás élményét. Garantáltan nem fog csalódni.
Cím:
borsodnádasd gálréte
Megye:
Borsod-Abaúj-Zemplén
Város:
Borsodnádasd
Telefonszám:
0630/859 6969
Facebook Facebook:
Térkép / Útvonaltervezés:

A GreenScorpions Offroad Experience egy offroad élménypark. Próbálja ki velünk az offroadozás élményét. Garantáltan nem fog csalódni. Csapatunk rendezvényszervezéssel, csapatépítéssel, autós találkozók szervezésével foglalkozik. Vendégeink kipróbálhatják az offroadozás minden fortélyát. Továbbá autós ügyességi versenyeken vehetnek részt.

Csapatunk olyan egyedülálló időtöltési, szórakozási lehetőséget kínál kicsiknek és nagyoknak egyaránt, amely felejthetetlen élményt nyújt mind a kikapcsolódásra vágyóknak, mind az extrém sportok kedvelőinek. Mindez nem más, mint az Off Road túra, illetve Off Road vezetés, offroadozás élménye.

Cégünket azzal a céllal hoztuk létre, hogy az Off Road-élmény elérhető legyen mindazok számára, akik szeretnek izgalmas kalandokban részt venni, vagy csak szívesen kipróbálnák magukat új dolgokban, esetleg részt vettek már Off Road versenyeken nézőként, azonban nem volt alkalmuk közelebbről is megismerni ennek a sportnak a sajátosságait. Mindezeken túl izgalmas programokat kínálunk az offroadozás és terepjárók szerelmeseinek is, melyet minden esetben vendégeink igényei alapján állítunk össze.

Vendégeink saját igényeik szerint - megismerhetik az offroadozás sajátosságait, - részt vehetnek profi sofőrjeink által biztosított élményutazáson, - bátrabb vendégeink ki is próbálhatják a különböző feladatokat (mint például vakvezetés, csörlőzés, kerékcsere stb.), külön erre a célra kialakított könnyített pályán.

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Borsodnádasd területén kialakított ügyességi pályáinkon zajlanak foglalkozásaink, valamint túraútvonalaink is a Borsodnádasdot körülvevő látványos hegyvidéken futnak. Land Rover, Suzuki Samurai, Jeep típusú autóink mind speciálisan erre a célra kialakított biztonsági felszerelésekkel és specifikus Off Road-kiegészítőkkel, alkatrészekkel felszereltek, hiszen vendégeink biztonsága és kiszolgálása számunka elsődleges cél. Ugyanakkor fiatalos, dinamikus, profi csapatunknak köszönhetően a jó hangulat minden körülmények között garantált.

További termékek
HUF
EUR
HUF
EUR
További állások
Nyitvatartás megadása
0630/859 6969
borsodnádasd gálréte
Kategóriák
Turizmus és kikapcsolódás / Offroad Élménypark
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
logo
A MobilGO applikáció weboldala sütiket használ a honlap működtetése, használatának megkönnyítése érdekében.
Bővebb információt a Sütikezelési Tájékoztatóban talál.
ELFOGADOM
NEM FOGADOM EL