logo
Invented in Hungary
Menetrendek
AppStore
Google Play
Huawei AppGallery
Egyéb
Éjszakai mód A sötét mód kíméli a szemeket, gyenge fényviszonyok mellett a sötét háttér jobban kíméli a szemet.
Normál mód
Mobil nézet
Profilkép

Gránátalma Vendégház

Profilkép
Rövid leírás:
A Gránátalma Vendégházat 2014- ben teljes körűen felújítottuk, annak érdekében, hogy kielégítse az ideérkező pihenni vágyó vendégeink minden igényét.
Cím:
Fehérvárcsurgó 8052 Fehérvárcsurgó, Dózsa György U.57
Megye:
Fejér
Város:
Fehérvárcsurgó
Telefonszám:
+36 22 783-262
Facebook Facebook:
Térkép / Útvonaltervezés:

Nyugodt kikapcsolódásra vágyik? Szeretne kicsit több időt a családjával tölteni, együtt sétálni vagy túrázni a szabadban, esetleg kastélyt látogatni? A Gránátalma Vendégház a tökéletes választás, foglalja le a szállását még ma! A Gránátalma Vendégházat 2014- ben teljes körűen felújítottuk, annak érdekében, hogy kielégítse az ideérkező pihenni vágyó vendégeink minden igényét. A vendégház a lehető legmagasabb besorolási kategóriát nyerte el, négyből négy napraforgóval rendelkezik, ami jól bizonyítja, hogy számunkra a vendégeink zavartalan pihenése a legfontosabb. Vendégházunk 7 superior - plusz 1 akadálymentesített szobával rendelkezik, amelyekhez zuhanyzóval ellátott fürdőszobák tartoznak. A vendégházban nagyméretű közösségi tér kapott helyet, amely alkalmassá teszi családi rendezvények, ballagások, esküvők, osztálytalálkozók, borkóstolók, borvacsorák, zenés- táncos vacsoraestek, fogadások, csapatépítő tréningek, céges rendezvények, konferenciák lebonyolítását, akár teljes ellátással is!

A Gránátalma Vendégházat 2014- ben teljes körűen felújítottuk, annak érdekében, hogy kielégítse az ideérkező pihenni vágyó vendégeink minden igényét. A vendégház a lehető legmagasabb besorolási kategóriát nyerte el, négyből négy napraforgóval rendelkezik, ami jól bizonyítja, hogy számunkra a vendégeink zavartalan pihenése a legfontosabb. Vendégházunk 9 superior - plusz 1 akadálymentesített szobával rendelkezik, amelyekhez zuhanyzóval ellátott fürdőszobák tartoznak. Mindegyik szobára jellemző a tágas alapterület, a modern színvilág és berendezés. A vidéki levegőt és elszigeteltséget mindegyik vendégünk élvezheti a vendégház udvarán kialakított teraszon.

További termékek
HUF
EUR
HUF
EUR
További állások
Nyitvatartás megadása
+36 22 783-262
Fehérvárcsurgó 8052 Fehérvárcsurgó, Dózsa György U.57
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
logo
A MobilGO szuperapplikáció weboldala sütiket használ a honlap működtetése, használatának megkönnyítése érdekében.
Bővebb információt a Sütikezelési Tájékoztatóban talál.
ELFOGADOM
NEM FOGADOM EL