logo
Invented in Hungary
Menetrendek
AppStore
Google Play
Huawei AppGallery
Egyéb
Éjszakai mód A sötét mód kíméli a szemeket, gyenge fényviszonyok mellett a sötét háttér jobban kíméli a szemet.
Normál mód
Mobil nézet
Profilkép

Gólyafészek- Refitabor.hu

Turizmus és kikapcsolódás / Tábor
Profilkép
Rövid leírás:
. Ifjúsági szálláshely, olcsó szálláshely. Aki szereti a csendet, nyugalmat Tiszaladányba megtalálja azt. Kellemes pihenést és kikapcsolódást nyújt a békés falu.
Cím:
Tiszaladány Gólyafészek Ifjúsági Tábor
Megye:
Borsod-Abaúj-Zemplén
Város:
Tiszaladány
Telefonszám:
+36304102044
Facebook Facebook:
Térkép / Útvonaltervezés:

A Gólyafészek Ifjúsági Tábor Tiszaladányban, Tokaj szomszédságában található, a Zempléni hegység és az Alföld találkozásánál, a Tisza folyó mellett . Ifjúsági szálláshely, olcsó szálláshely. Aki szereti a csendet, nyugalmat Tiszaladányba megtalálja azt. Kellemes pihenést és kikapcsolódást nyújt a békés falu. Tájvédelmi körzet, rendkívül gazdag növény és madárvilággal. Községünk határában folyik a Tisza. A faluba bekanyarodik a Tisza holt ága, ez a mi Kis- Tiszánk. Lenyűgözően szép a látványa, a vízpart pedig a horgászok kedvelt helye. Célkitűzés: Ifjúsági táborok megrendezésére. Erdei iskolák és óvodák szervezésére. Ökológiai tábor rendezésére. Tehetséggondozó, felzárkóztató, és kézműves és más szaktáborok(Pl. tánc, néptánc edzőtábor, nyelvi tábor stb. ) lebonyolítására. Életmód táborozásra. Izgalmas kerékpártúrák szervezésére. Csillagtúra formájában a környék teljes megismerésére. A közelben lovaglásra, szekerezésre, horgászásra, csónakázásra van lehetőség.

Családoknak is ideálisSzálláshelyünk kialakításától és tábor jellegénél fogva elsősorban csoportok fogadására alkalmas! Ezért minimum 5 fő/csoportot tudunk fogadni, maximum 40 fő elhelyezését tudjuk megoldani a szálláshelyen. A "Gólyafészek" Ifjúsági Tábor alkalmas:Erdei iskolák és óvodák szervezésére. Ökológiai tábor rendezésére. Tehetséggondozó, felzárkóztató, és kézműves szaktáborok lebonyolítására. Életmód táborozásra. Izgalmas kerékpártúrák szervezésére. Csillagtúra formájában a környék teljes megismerése. A közelben lovaglásra, szekerezésre, horgászásra, csónakázásra van lehetőség. A szálláshelyen évenkénti rendszerességgel néptánc edzőtábor is megrendezésre kerül. Szállás típusa:Kőház 40 fő férőhely. + pótágyazhatóak a szobák! Elhelyezés:1 db 15 ágyas , 2 db 10 ágyas, 1 db 2 ágyas 1 db 3 ágyas szobákbanFürdőszoba: Nemenként elkülönített, női/férfimosdók, zuhanyzók, WC. Étkezés:Önellátó, vagy igény szerinti étkezést biztosítunk. A szálláshelyen jól felszerelt konyha, és szabadtéri sütő- főzőhely is rendelkezésre áll. Közös helyiség: tágas nappali szoba, tornác 100 fő befogadó képességű szabadtéri fedett kerti terasz ! Látnivalók és szórakozási lehetőségek a környéken:Falunk és a környék megismerése, felfedezése után a világörökség részét képező Tokajt ajánljuk nevezetességeivel és aktuális programjaival. Túrák a Tokaji Nagykopasz hegyre, a Tiszalöki Vízi erőműhöz és a Taktaközbe. A Tisza és a Bodrog folyókon sétahajózás. A tiszaladányi mezőkön, legelő gulyával és ménessel is találkozhat az ide látogató. Programajánló:Ismerkedés mesterségekkel (földműves, kosárfonó, méhész, csuhébaba készítő, népi iparművész kovácsmester bemutatója) . Természetgyógyász dr. előadása, biológiai ismeretek bővítése, gyógynövénygyűjtés. Pincetúra, lovas iskola, szekerezés- lovaskocsizás, falusi életmód megismerése, csónakázás, sétahajózás, horgászás. Programszervezés, túravezetés:Vendégeink számára készséggel szolgálunk felvilágosítással, javaslatokkal, egyéni programjaik szervezésében. Gyalogos, kerékpáros, valamint lovas túrákhoz, lehetőségük van túravezetők igénybevételére, amennyiben azt külön igénylik. Saját kínálatunkon kívül, partnereink segítségével, a lehetőségek széles tárházát tudjuk biztosítani a hozzánk látogatóknak. Reméljük az ajánlatunk elnyerte az Ön tetszését is, legyen a vendégünk a "Gólyafészek" Ifjúsági Táborban!

További termékek
HUF
EUR
HUF
EUR
További állások
Nyitvatartás megadása
+36304102044
Tiszaladány Gólyafészek Ifjúsági Tábor
Kategóriák
Turizmus és kikapcsolódás / Tábor
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
logo
A MobilGO szuperapplikáció weboldala sütiket használ a honlap működtetése, használatának megkönnyítése érdekében.
Bővebb információt a Sütikezelési Tájékoztatóban talál.
ELFOGADOM
NEM FOGADOM EL