logo
Invented in Hungary
Menetrendek
AppStore
Google Play
Huawei AppGallery
Egyéb
Éjszakai mód A sötét mód kíméli a szemeket, gyenge fényviszonyok mellett a sötét háttér jobban kíméli a szemet.
Normál mód
Mobil nézet
Profilkép

Pannonia Golf & Country Club

Turizmus és kikapcsolódás / Golf
Profilkép
Rövid leírás:
Golfélmények Magyarország szívében
Cím:
H-8087 Alcsútdoboz, Máriavölgy
Megye:
Fejér
Város:
Alcsútdoboz
Telefonszám:
0622594200
Weboldal Weboldal:
Facebook Facebook:
Térkép / Útvonaltervezés:
A Pannonia Golf & Country Club 18 lyukú golfpályát a híres osztrák pályatervező, Hans G. Erhardt tervezte. A pálya egy völgyben húzódik, a fairway-ek változatos formái kiváló golfos élményt nyújtanak. Nyolc szakaszon tavak színesítik a játékot, és kihívást jelenthetnek a dimbes-dombos green-ek zászló pozíciói is.
 
A 6 különböző elütő hely igazi, korrekt képet adhat kezdő és haladó golfozóknak tudásukról. A természeti környezet, a gyönyörű és gondosan ápolt pálya kiváló ütésekre inspirálja a golfozót.
 
A történelmi klubházban és annak kertre néző teraszán mindig jólesik elfogyasztani akár egy kávét barátokkal vagy egy kiadós családi ebédet. A Porticus Étterem séfjei folyamatosan megújuló étlappal várják Önt a teljes golfszezonban.
A Pannonia Junior Academy & Suites pedig alig 20 méterre a golfpályától, egyedülálló kerti panorámával, szolid eleganciával berendezett, a golfos igényekre szabott kényelmes szobákkal várja vendégeit, hogy kellően kipihenten tudjanak nekivágni a pálya kihívásainak.
 
A Pannonia Golf & Country Club pályájának kialakítása megfelel a legmagasabb európai színvonalnak. A szakszerűen gondozott elütő, pitching és putting greenek kitűnő gyakorlási lehetőséget biztosítanak a tanuláshoz és a játék előtti gyakorláshoz.

A P.G.A. Tour szabványainak megfelelő elütők és fairway-ek jó felvezetést biztosítanak a gyors greeneken való befejező szakaszhoz. A változatos pin pozíciók sportos élményt nyújtanak minden játéknapon.

A csodálatos környezetben fekvő golfpálya kellemes klimatikai viszonyaival több napon keresztül is ragyogó játékélményt nyújt a golfozóknak.
További termékek
HUF
EUR
HUF
EUR
További állások
Nyitvatartás megadása
0622594200
H-8087 Alcsútdoboz, Máriavölgy
Jó Instagram-fotó készíthető Jó Instagram-fotó készíthető
Kategóriák
Turizmus és kikapcsolódás / Golf
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
logo
A MobilGO szuperapplikáció weboldala sütiket használ a honlap működtetése, használatának megkönnyítése érdekében.
Bővebb információt a Sütikezelési Tájékoztatóban talál.
ELFOGADOM
NEM FOGADOM EL