logo
Invented in Hungary
Menetrendek
AppStore
Google Play
Huawei AppGallery
Egyéb
Éjszakai mód A sötét mód kíméli a szemeket, gyenge fényviszonyok mellett a sötét háttér jobban kíméli a szemet.
Normál mód
Mobil nézet
Profilkép

Gabeszvisz

Autó - Motor - Bringa / Autókölcsönzés
Profilkép
Cím:
Piliscsaba
Megye:
Pest
Város:
Piliscsaba
Telefonszám:
+36702505370
Facebook Facebook:
Térkép / Útvonaltervezés:

Üdvözöllek kedves látogató!
Ha nem fértek be egy sima személyautóba, akkor én vagyok az embered! A buszom 9 személyes, nagyon kényelmes, tágas. A csomagok is kényelmesen elférnek. Jó állapotú kívül-belül. A mai kor kényelmi és biztonsági extráival felszerelt. Az utastér klimatizált. Áraimat úgy alakítom, hogy megfizethető legyen. Téli-nyári gumigarnitúrával rendelkezik. Kérés esetén alkalomhoz illően öltözködöm. A lentebb részletezetteken túlmenően egyedi igényeket is teljesítek, amennyiben ez számomra lehetséges.

Magamról: Bútorok gyártásából élek, ezért a hétvégi fuvarokat részesítem előnyben és ehhez igazítottam az árakat is. A fuvarozás ötlete már régen motoszkált a fejemben. 2015 tavaszán elérkezett a pillanat, hogy sikerült beszereznem ezt a gyönyörű buszt, ami már nem csak az asztalos tevékenységemet könnyíti meg, de a szürke hétköznapjaimat feldobhatom egy másfajta elfoglaltsággal is. Ez segíti a buszom fenntartását is. Furcsa, de igaz mondat következik: Nálam első a biztonság, második a megrendelő! :) Ha kipróbálsz, legközelebb is engem fogsz hívni, azt garantálom! A buszom nem dohányzó, ennek a tiszteletben tartását mindenkitől kérem!

Zenekari csomag: Gabesz piliscsabai indulásával és hazaérkezésével kell kalkulálni. Péntek vagy szombat esti fellépésre minimum 400 elszámolt km esetén 110 Ft / km. Kiállási díj nincs. A hangszerek pakolása az árban benne van, amennyiben Gabesz is ugyanannyit pakol, mint a zenészek. Ha csak Gabesz pakol, az külön megállapodás tárgya.

Kiránduló csomag hétvégén: Gabesz piliscsabai indulásával és hazaérkezésével kell kalkulálni. Szombat-vasárnap: minimum 400 elszámolt km/napi utazás esetén 110 Ft / km. Kiállási díj nincs. Étkezést és szállást a Gabesz részére biztosítani kell, amennyiben több napos a kirándulás.

Dolgozókat szállító csomag külföldre, vagy külföldről: Gabesz piliscsabai indulásával és hazaérkezésével kell kalkulálni. Minimum 1200 elszámolt km/napi utazás esetén 100 Ft / km. Kiállási díj nincs.

Kevés kilóméteres csomag: 200-400 kilóméterig Gabesz piliscsabai indulásával és hazaérkezésével kell kalkulálni. 130 Ft / km. + 3.000 Ft / óra. Kiállási díj nincs. 200 km alatti fuvarok egyedi kalkuláció alapján.

Ha Gabesznek és a párjának is jó csomag: Ha fiatal, jó fej csapattal terveztek külföldi nyaralást, fizessétek ki az üzemanyag költséget, autópálya stb… díjakat, a szálásunkat étkezéssel és ennyi.

Költöztető csomag: Külföldről, vidékről, vagy külföldre, vidékre: Gabesz piliscsabai indulásával és hazaérkezésével kell kalkulálni. minimum 400 elszámolt km/napi utazás esetén 110 Ft / km. Kiállási díj nincs. Pakolás 5.000 Ft/ óra / fő. A pakoló személyzet profi asztalos csapat, értünk a bútorokhoz és vigyázunk rájuk. Ha több emberből álló csapatra van szükség, akkor egyedi ajánlatot adok.

Utánfutó kérhető, ennek díjazása 20 Ft / km. Az utánfutó ponyvás, a térfogata 2 m3, teherbírása 500 kg.

Egyedi feliratozás a buszra kérhető, amennyiben a feliratozást és a felirat eltávolításának a költségeit a megrendelő kifizeti. Mágnesmatrica esetén a felirat többször is használható.

Hétköznap az általános km díj 120 Ft és a napi minimum 600 km. Ez nem érinti a csomagokban megadott árakat.
A fenti árak tartalmazzák a magyarországi autópálya díjakat. Minden egyéb díjat (pl. külföldi autópálya díj, komp átkelés, külföldi híd vagy alagút díj, parkolási és behajtási díj stb…) a megrendelőnek kell kifizetnie.

Gépkocsi meghibásodás: Bár az autóm nagyon jó állapotú, minden alkatrész gyári rajta, a legjobb alkatrészekkel és rendszeresen szervizeltetem, ennek ellenére nem zárható ki egy műszaki hiba. Ha a hibát nem tudom elhárítani, akkor anyagi felelőséget maximum a fuvaron keresett haszon erejéig tudok vállalni. Biztosítás megkötése ilyen esetekre lehetséges, melyet a megrendelőnek kell kifizetnie.

A megadott árak nettó árak és természetesen számlaképes vagyok.

További termékek
HUF
EUR
HUF
EUR
További állások
Nyitvatartás megadása
+36702505370
Piliscsaba
Kategóriák
Autó - Motor - Bringa / Autókölcsönzés
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
logo
A MobilGO szuperapplikáció weboldala sütiket használ a honlap működtetése, használatának megkönnyítése érdekében.
Bővebb információt a Sütikezelési Tájékoztatóban talál.
ELFOGADOM
NEM FOGADOM EL