logo
Invented in Hungary
Menetrendek
AppStore
Google Play
Huawei AppGallery
Egyéb
Éjszakai mód A sötét mód kíméli a szemeket, gyenge fényviszonyok mellett a sötét háttér jobban kíméli a szemet.
Normál mód
Mobil nézet
Profilkép

Föngyöskert

Zárva
Lakás - Otthon - Kert / Kertészet
Profilkép
Rövid leírás:
Aki szereti a növényeket, a természetet, annak felüdülés lesz a séta és túra a kertben.népi gyógyászati tanösvény is található benne.
Cím:
Vértesacsa Föngyöskert
Megye:
Fejér
Város:
Vértesacsa
Telefonszám:
06308758271
Facebook Facebook:
Térkép / Útvonaltervezés:

Nagyszerű kirándulási lehetőség Vértesacsa határában a Gyógynövénykert meglátogatása. Nagyszerű kirándulási lehetőség Vértesacsa határában a Gyógynövénykert meglátogatása. Közel van a Velencei tóhoz, Székesfehérvárhoz és Budapesthez is. A 811- es út mellett fekszik, a Szőlő hegyi buszmegállóban. A Gyógynövénykert szerdától vasárnapig látogatható, 10 óra 15- től 18 óráig. A park közel 10 hektár. Busszal is érdemes érkezni, mert éppen a bajáratnál található a buszmegálló. Aki szereti a növényeket, a természetet, annak felüdülés lesz a séta és túra a kertben. Igazi különlegesség a kert, mert népi gyógyászati tanösvény is található benne. Belépőjegy 1000, - Ft/főKedv. belépőjegy (3- 18 éves korig, nyugdíjas) 700, - Ft/főCsoportos belépőjegy (10 fő felett) 900, - Ft/főSzakvezetés (létszámtól függetlenül) 10000, - Ft / 2 óraVértesacsai lakcímkártyával kedvezményes 500, - Ft/főJó szórakozást!

Nagyszerű kirándulási lehetőség Vértesacsa határában a Gyógynövénykert meglátogatása. Közel van a Velencei tóhoz, Székesfehérvárhoz és Budapesthez is. A 811- es út mellett fekszik, a Szőlő hegyi buszmegállóban. A Gyógynövénykert szerdától vasárnapig látogatható, 10 óra 15- től 18 óráig. A park közel 10 hektár. Busszal is érdemes érkezni, mert éppen a bajáratnál található a buszmegálló. Aki szereti a növényeket, a természetet, annak felüdülés lesz a séta és túra a kertben. Igazi különlegesség a kert, mert népi gyógyászati tanösvény is található benne. Belépőjegy 1. 000, - Ft/főKedv. belépőjegy (3- 18 éves korig, nyugdíjas) 700, - Ft/főCsoportos belépőjegy (10 fő felett) 900, - Ft/főCsaládi belépőjegy ( 2 szülő + 2- 7 gyermek) 3. 000. - FtSzakvezetés (létszámtól függetlenül) 10. 000, - Ft / 2 óraVértesacsai lakcímkártyával kedvezményes 500, - Ft/főJó szórakozást!

További termékek
HUF
EUR
HUF
EUR
További állások
Nyitvatartás
Hétfő:
Kedd:
Szerda:
-
Csütörtök:
-
Péntek:
-
Szombat:
-
Vasárnap:
-
Nyitvatartás módosítása
06308758271
Vértesacsa Föngyöskert
Kategóriák
Lakás - Otthon - Kert / Kertészet
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
logo
A MobilGO applikáció weboldala sütiket használ a honlap működtetése, használatának megkönnyítése érdekében.
Bővebb információt a Sütikezelési Tájékoztatóban talál.
ELFOGADOM
NEM FOGADOM EL