logo
Invented in Hungary
Menetrendek
AppStore
Google Play
Huawei AppGallery
Egyéb
Éjszakai mód A sötét mód kíméli a szemeket, gyenge fényviszonyok mellett a sötét háttér jobban kíméli a szemet.
Normál mód
Mobil nézet
Márkanagykövetek
A „nagykövet” kifejezést a diplomácia világából kölcsönözte a marketing, a márkanagykövet és a nagykövet között viszont nem sok hasonlóságot találunk. Ami mégis megegyezik a két munkakörben, az a képviselet. Márkanagykövetnek tekinthető mindenki, aki hajlandó rá, hogy egy céget, brandet vagy márkát képviseljen.

Az, hogy ki mire vállalkozik, teljes mértékben az illető egyéni döntésétől függ. A szakemberek a tudásukat és a munkájukat viszik piacra, amely segítségével bizonyos kommunikációs csatornákon elérnek egy előre kiválasztott célközönséget, ehhez technikai ismeretekre és kommunikációs tudásra egyaránt szükség van.

A munka hatékonysága attól függ, hogy az illető képes-e az üzenet célba juttatására és a címzettek elfogadjék-e annak tartalmát.
Ebből a szempontból nem számít, hogy az illető a nevét adja-e a munkája során vagy pedig anonim, de az sem, hogy a feladat ellátásáért igényt tart-e anyagi ellenszolgáltatásra.

Egy márka nagykövete lehet a fizetett reklámarctól kezdve a szabadidős bloggeren át akár egy kedves szomszéd is, aki a termék használata után minket is próbára vagy vásárlásra ösztönöz, ha akad olyan személy, aki külső ösztönzésre vagy belső elhivatottságból hajlandó a feladat elvégzésére.
Segíthetünk?
A MobilGO szuperapplikáció weboldala sütiket használ a honlap működtetése, használatának megkönnyítése érdekében.
Bővebb információt a Sütikezelési Tájékoztatóban talál.
ELFOGADOM
NEM FOGADOM EL