logo
Invented in Hungary
Menetrendek
AppStore
Google Play
Egyéb
Éjszakai mód A sötét mód kíméli a szemeket, gyenge fényviszonyok mellett a sötét háttér jobban kíméli a szemet.
Normál mód
Mobil nézet
Profilkép

Déryné Bisztró

Nyitva 9:00 - 24:00
Étel - Ital / Éttermek
Profilkép
Rövid leírás:
Hiteles, vagány bisztrófogásokat főzünk. Kitűnő, friss alapanyagok, sok-sok odafigyelés és érző szív: nagyjából ennyi kell egy szuper konyhához.
Cím:
Budapest I. ker. Krisztina tér. 3.
Város:
Budapest
Kerület:
I. kerület
Telefonszám:
+36 1 225 1407
Weboldal Weboldal:
Térkép / Útvonaltervezés:
Sikkes, szexi, kozmopolita. Ílyennek szeretik a lokálpatrióta budaiak a Dérynét. Az ikonikus kávéház az 1910-es évek idusán nyitott és azóta írók, celebritások, balerinák, politikusok, könnyűvérű hölgyek és fess urak ezreit szórakoztatta dekadens varázsával egy évszázadon át.
Házi pékség és cukrászat, reggeli, ebéd, vacsora, brunch, bárélet késő estig, élőzene, világsajtó, zsibongó terasz - Márai egykori törzshelye könnyed sármjával, eszköztelen eleganciájával, ropogós damaszt terítőivel és isteni fogásaival ma is leveszi lábáról a város legvagányabb vendégkörét: művészeket, mágnásokat, világsztárokat és délcegen csoszogó, kiskosztümös idős hölgyeket, akik számára a Déryné egyet jelent a nyitott Lokálpatrióták és világutazók, filmsztárok és sármos főpincérek, bájos cukrászleányok, művészek, mosolygós bártenderek és sokan sokan mások. Vagányság, érzékenység, rockandroll és hedonizmus minden porcikánkban. Napról napra találkozunk, mosolygunk, sírunk vagy nevetünk, megbeszéljük az élet dolgait és közösen megteremetjük az élményt, amely oly sok éve egybeforrt a Dérynével.
  Nem számít, hogy 10 perc séta vagy 10 óra repülés választ el az otthonodtól, nálunk otthon vagy. Messziről csábít a Déryné - mosollyal, csókkal, sármmal és ikonikus karakterrel. Amikor távolról meglátod piros napernyőinket, mécsesek százait a teraszon, sürgő-forgó felszolgálókat, ismerős bartendereket, meghallod a lüktető francia jazzt és belépsz, tudod, hogy megérkeztél.
   
A Déryné nagy családja különleges emberekből áll. Szűk, 100 főt számláló csapatunkat pedig becsületes, családcentrikus, toleráns, jó lelkekből állítjuk össze, akik képesek egymás számára egy korszerű, jókedvű, inspiráló munkahelyet, második otthont létrehozni és így tudnak szakmailag világszínvonalat nyújtani nap mint nap. Ha szeretnél hozzánk csatlakozni és velünk együtt építeni tovább ezt az álmot, küldd el a CV-det a mybistrojob@gmail.com-ra és hamarosan jelentkezünk. sággal, a hedonizmusssal és a kozmopolita életérzéssel.
További termékek
HUF
EUR
HUF
EUR
További állások
Nyitvatartás
Hétfő:
-
Kedd:
-
Szerda:
-
Csütörtök:
-
Péntek:
-
Szombat:
-
Vasárnap:
-
Asztalfoglalás: +361 225 1407
Nyitvatartás módosítása
+36 1 225 1407
Budapest I. ker. Krisztina tér. 3.
Kategóriák
Étel - Ital / Éttermek
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
logo