logo
Invented in Hungary
Menetrendek
AppStore
Google Play
Egyéb
Éjszakai mód A sötét mód kíméli a szemeket, gyenge fényviszonyok mellett a sötét háttér jobban kíméli a szemet.
Normál mód
Mobil nézet
Profilkép

Costes Étterem

Zárva 18:30 - 23:00
Étel - Ital / Éttermek
Profilkép
Rövid leírás:
Éttermünk a „Fine Dining” kategóriába sorolható. Különleges minőségű alapanyagokból, speciális technikai megoldásokat alkalmazva, minden fogás frissen készül.
Cím:
Budapest IX. ker. Ráday utca 4.
Város:
Budapest
Kerület:
IX. kerület
Telefonszám:
+36 1 219 0696
Weboldal Weboldal:
Térkép / Útvonaltervezés:

A következőkben néhány fontos információval szeretnénk szolgálni Önöknek ahhoz, hogy a modern nemzetközi csúcsgasztronómia élményét zavartalanul élvezhessék éttermünkben.

Éttermünk a „Fine Dining” kategóriába sorolható. Különleges minőségű alapanyagokból, speciális technikai megoldásokat alkalmazva, minden fogás frissen készül. Az adagok nem nagyok, szeretnénk, ha a vendégeink végig tudnák kóstolni az ételsorainkat. Az ételeink séfünk kompozíciói, melyek az eredeti koncepció alapján elkészítve érvényesülnek igazán, ezért kérjük bízzák magukat szakembereink ízlésére és csak speciális esetekben (allergia, stb.) kérjenek változtatást az ételek elkészítésében.

Szeretnénk maradandó, egész estés élményt nyújtani a vendégeinknek, ezért kérjük, úgy készüljenek, hogy egy kellemes vacsora elfogyasztása körülbelül három órát vesz igénybe.

Éttermünkben a számla végösszege 12% szervizdijat tartalmaz.

3 fő feletti foglalás esetén banki előleget kérünk előengedélyezés formájában, melyet 48 órával a választott időpont előtt terhelünk véglegesen. Ezt megelőzően van lehetősége módosításra vagy lemondásra. Az előleg mértékéről és a technikai részletekről a foglalás visszajelzésekor egyeztetnek a kollégáink Önökkel. Az előleg összege 15.000 Ft/fő.
A kártyaadatait az OTP Bank oldalán adhatja meg, a Costes nem tárolja azokat.

A la carte étkezést – konyhánk kapacitása miatt – csak 4 főig tudunk biztosítani.
5 fős, vagy nagyobb csoport asztalfoglalása esetén csak előzetesen egyeztetett menüsort tudunk felszolgálni, mert konyhánk a megfelelő minőséget csak így tudja biztosítani az Önök számára. Konyhánkon minden frissen készül, így a megfelelő színvonal és minőség biztosítása érdekében arra kérjük vendégeinket, hogy azonos számú fogásokból álló menüt válasszanak.

Bármilyen ételallergia vagy összetevővel szembeni túlérzékenység esetén, kérjük, problémáját előre jelezze az asztalfoglalásnál, hogy kollégáink megfelelő alapanyagokkal és speciális menükkel készülhessenek.

Kérjük, hogy pontosan érkezzen és jelezzen nekünk, amennyiben mégsem tud eljönni. Az asztalfoglalást a foglalás napján csak 20 percig áll módunkban fenntartani.

Éttermünk nem dohányzó. Dohányzás csak az étterem előtt lehetséges.

Csak a ruhatárunkban a kollégáink által elhelyezett ruhákért és tárgyakért tudunk felelősséget vállalni.

Gépkocsival érkező vendégeink számára a közvetlenül mellettünk lévő IBIS HOTEL mélygarázsában ingyenes parkolást biztosítunk, amennyiben van szabad helyük. Kérjük, parkolási szándékát asztalfoglalásakor előre jelezze. A mélygarázs bejáratánál lévő kaputelefonon, kérjük, jelezze a recepciósnak, hogy az éttermünk vendége.

A biztonságos bankkártyás fizetést az OTP Bank biztosítja. Az OTP Bank vásárlási tájékoztatója az alábbi linken érhető el.

Köszönjük, hogy elolvasta a tájékoztatónkat és megtisztel minket a bizalmával!
 

További termékek
HUF
EUR
HUF
EUR
További állások
Nyitvatartás
Hétfő:
Kedd:
Szerda:
-
Csütörtök:
-
Péntek:
-
Szombat:
-
Vasárnap:
-
Nyitvatartás módosítása
+36 1 219 0696
Budapest IX. ker. Ráday utca 4.
Kategóriák
Étel - Ital / Éttermek
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
logo