logo
Invented in Hungary
Menetrendek
AppStore
Google Play
Huawei AppGallery
Egyéb
Éjszakai mód A sötét mód kíméli a szemeket, gyenge fényviszonyok mellett a sötét háttér jobban kíméli a szemet.
Normál mód
Mobil nézet
Profilkép

Őrház Biztonságvédelmi Kft. és Magánnyomozó Iroda

Szolgáltatás / Biztonságtechnika
Lakás - Otthon - Kert / Biztonságtechnika
Profilkép
Cím:
Győr, Rát Mátyás tér 3.
Megye:
Győr-Moson-Sopron
Város:
Győr
Telefonszám:
+3696439253
+36209249900
Weboldal Weboldal:
Térkép / Útvonaltervezés:

A bűnüldöző szerveken kívül a vagyonvédelemre szakosodott vállalkozások hivatottak kielégíteni azt a természetes igényt a biztonságra, mely mindennapjaink szükségszerű velejárója lett.

Az utóbbi két évtizedben folyamatosan és markánsan növekszik az elkövetett vagyon elleni bűncselekmények száma, ez a tendencia mindenki előtt ismert. A konkrét károkozáson kívül, a bűnözés hatására az ország lakosságának biztonságérzete csökken.

Tudomásul kell venni, hogy vagyontárgyaink állandó, potenciális veszélynek vannak kitéve. Cégünk 1992 óta végez személy-, vagyon,- és tulajdonvédelmi tevékenységet.

Működési területünk:

Budapest, Győr, Tatabánya, Mosonmagyaróvár, Baja, Keszthely, Szombathely és Pápa, mely városok térségében a biztonsági szolgáltatás mellett magánnyomozó irodákat is működtetünk.

Eredményeinket gondosan válogatott szakembereknek köszönhetjük, vezetőink főiskolai, egyetemi végzettséggel, bűnüldözési, bűnmegelőzési tapasztalatokkal rendelkeznek. A középvezető, irányító beosztásokat betöltő személyek megfelelő vagyonvédelmi tapasztalattal és vezetői képességekkel rendelkező, kipróbált munkatársaink.

Más megye területén lévő tevékenységünket területi vezetők irányítják, a biztonsági igazgató munkáját szolgálatvezetők, csoportvezetők, ellenőrzési- és oktatási vezető segíti.

Az objektumőrzés cégünk alapvető tevékenysége, az általunk létrehozott védelmi rendszerekben a kármegelőzésre és akárcsökkentésre helyezzük a hangsúlyt, valamint az olyan események megelőzésére-megakadályozására, melyek ügyfelünknek erkölcsi, vagy anyagi hátrányt okoznának.

Cégünk annak érdekében, hogy megfeleljen az egyre növekvő elvárásoknak, valamint a szakmai munka hatékonyabbá, színvonalasabbá tétele céljából Minőségbiztosítási rendszert dolgozott ki, és 2001. júliusában megkaptuk az ISO 9001:2000 minősítést.
Stratégiánkat a törvényességre és szolgáltatói mivoltunkra alapoztuk.

Szerződéseink között 8-10 éves, stabil megbízásaink is vannak.

Az ország gazdasági átalakítása óta tevékenyen részt veszünk a biztonságvédelmi szakma irányelveinek kialakításában, a szakmai tömörülések meghatározó szereplői vagyunk.

További termékek
HUF
EUR
HUF
EUR
További állások
Nyitvatartás megadása
+3696439253
+36209249900
Győr, Rát Mátyás tér 3.
Kategóriák
Szolgáltatás / Biztonságtechnika
Lakás - Otthon - Kert / Biztonságtechnika
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
logo
A MobilGO applikáció weboldala sütiket használ a honlap működtetése, használatának megkönnyítése érdekében.
Bővebb információt a Sütikezelési Tájékoztatóban talál.
ELFOGADOM
NEM FOGADOM EL