logo
Invented in Hungary
Menetrendek
AppStore
Google Play
Huawei AppGallery
Egyéb
Éjszakai mód A sötét mód kíméli a szemeket, gyenge fényviszonyok mellett a sötét háttér jobban kíméli a szemet.
Normál mód
Mobil nézet
Profilkép

Fusio-Optika

Zárva
Szépség - Egészség / Optika
Boltok - Üzletek / Optika
Profilkép
Cím:
Sopron, Árpád u. 2.
Megye:
Győr-Moson-Sopron
Város:
Sopron
Telefonszám:
06 20/361 2451
Térkép / Útvonaltervezés:

Szemüveglencsék:

Ha sikerült kiválasztanunk a megfelelő szemüvegkeretet, eljött az idő a szemüveglencse típusának meghatározásához, aminek szintén minden szempontból megfelelőnek kell lennie. Napjainkban egyre inkább nő az igény a műanyag lencsék iránt, ami részben annak köszönhető, hogy nem törnek és könnyebbek is mint a hagyományos üveg lencsék. Egyre több lencsetípusra jellemező már napjainkban, hogy rendelkezik kemény lakk bevonattal, valamint vízlepergető és tükröződést mentesítő réteggel is.

Szemüvegkeretek:

A divatnak mindig nagy hatása volt a szemüveg típusokra, de a mai rendkívül széles választék mellett érdemes nagyobb figyelmet fordítani arra, hogy ki milyen keretet válasszon magának.

Napjainkban a szögletes forma az egyik legnépszerűbb. Egyaránt hordják férfiak, és nők is, hiszen vannak keskenyebb, és szélesebb szemüvegkeretek ebből a fazonból. Hogy ki melyiket válassza, az arctól, kortól, egyéniségtől függ leginkább. Mi segítünk abban, hogy a széles választékból, funkció divat vagy arctípusnak megfelelő szemüvegkeretet válasszon.

Napszemüvegek:

Eredeti funkciójával szemben a napszemüvegek napjainkban már nem csak szezonális, hanem egész évben viselhető mindennap használatos cikk. A forma, és a praktikusság mellett nagyon fontos szempont szemüveg vásárlásakor az UV szűrés, üzleteinkben csak 100% UV szűrő képességű napszemüvegek kaphatók.

Napszemüveg kollekciónk óriási választékából mindenki megtalálhatja a saját ízlésének megfelelőt, melyet a világ ismert márkáiból válogattunk össze.

Napszemüvegek sportoláshoz:

A szemek biztonságát szolgáló szemüvegeket sportoláshoz kifejezetten erre a célra fejlesztették,általában policarbonát alapanyagból ami egy nagyon erős törés és ütésálló anyag. Manapság rengeteg lehetőség közül lehet választani legyen szó például: vitorlázásról vagy motorozásról, nem kell lemondania a sport adta örömökről.

Kontaktlencsék:

Az kontaktlencsék piaci térhódítása egyre látványosabb. Sokan döntenek úgy, hogy megválnak szemüvegüktől és a kontaktlencse mellett döntenek, úgy a lencsék is nagy fejlődésen mentek keresztül az utóbbi évtizedben. A cégek leginkább eldobható, /napi és havi/ és programozott cseréjű /3 hónapos, 6 hónapos és éves/ kontaktlencséket gyártanak és forgalmaznak. Vannak akik csak alkalmanként (sportoláshoz, szórakozás, nyaralás) viselnek kontaktlencsét, nekik ajánljuk a 15 vagy 30 darabos csomagolást, ami lehetővé teszi a hosszabb távú tárolást is.

Távcsövek:

üzleteinkben olcsóbb és csúcsminőségű távcsövekkel hobby, amatőr és profi célokra ajánlunk megoldást. Munkatársaink segítenek kiválasztani az önnek, leginkább megfelelő távcsövet, hiszen azt mindenki más és más célból vásárolja meg pl: éjszakai vadleshez, nappali madárleshez, vitorlázáshoz, vagy éppen a Hold domborzatának megfigyeléséhez .

Kiegészítők:

Boltjaink széles választékában szerepelnek még szemüvegtokok,kontaktlencse ápolószerek, külső- és belső hőmérsékletmérők, barométerek, szemüvegzsinórok, sportoláshoz és napszemüvegekhez fejpántok, szemüveg tisztításhoz kendők, páramentesítő sprayk.

További termékek
HUF
EUR
HUF
EUR
További állások
Nyitvatartás
Hétfő:
-
Kedd:
-
Szerda:
-
Csütörtök:
-
Péntek:
-
Szombat:
-
Vasárnap:
Nyitvatartás módosítása
06 20/361 2451
Sopron, Árpád u. 2.
Kategóriák
Szépség - Egészség / Optika
Boltok - Üzletek / Optika
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
logo
A MobilGO applikáció weboldala sütiket használ a honlap működtetése, használatának megkönnyítése érdekében.
Bővebb információt a Sütikezelési Tájékoztatóban talál.
ELFOGADOM
NEM FOGADOM EL