logo
Invented in Hungary
Menetrendek
AppStore
Google Play
Huawei AppGallery
Egyéb
Éjszakai mód A sötét mód kíméli a szemeket, gyenge fényviszonyok mellett a sötét háttér jobban kíméli a szemet.
Normál mód
Mobil nézet
Profilkép

Ab-Dentál Fogorvosi és Szájsebészeti Bt.

Egészségügy / Fogászat
Profilkép
Cím:
Pécs, Hungária út 53/1
Megye:
Baranya
Város:
Pécs
Telefonszám:
+36/72 213 507
Térkép / Útvonaltervezés:
Fogorvosi Praxisunk, egy családi alapokon nyugvó, 1997-ben indult és azóta dinamikusan fejlődő fogorvosi és fogtechnikai vállalkozás.

Fogorvosi és Szájsebészeti rendelőink két helyen, Baranya megye mediterrán éghajlatú megyeszékhelyén Pécsett, mely történelmi nevezetességeiről, múzeumairól és kulturális rendezvényeiről híres egyetemi város, valamint a gyógyvizéről világhírű, a Siklós-Villány borút mentén fekvő Harkány városában találhatóak. Fogászati betegellátó tevékenységünk során igyekszünk teljeskörű ellátást biztosítani pácienseinknek. Az általános konzerváló fogászati, protetikai és parodontológiai kezeléseket mind gyermek mind felnőtt korban a legmodernebb anyagok, eszközök és technológiák alkalmazásával végezzük. Fogpótlásaink a legmagasabb európai színvonalat garantáló szabványoknak megfelelően, fogtechnikus mesterek folyamatos ellenőrzése mellett, teljeskörű garanciával készülnek. Speciális szakterületként fogszabályozással és dento-alveoláris sebészettel is foglalkozunk. Rendelőinkben rutinszerűen végzünk implantációs műtéteket, ha szükséges állcsont rekonstrukcióval, csontpótlással egybekötve. Ebben a régióban elsőként vezettük be a világhírű Axel Kirsch német implantológus Camlog implantációs rendszerét, mely a rohamosan fejlődő implantológiában is megelőz minden eddig ismert technológiát. Ezekhez a műtétekhez elengedhetetlen speciális gépeink és eszközeink jelenleg a világ vezető modelljei közé tartoznak. Praxisunkat állandóan fejlesztve, önmagunkat pedig folyamatosan tovább képezve mindig arra törekszünk, hogy az elvégzett munkánk pácienseink egészségét és megelégedettségét szolgálja.

Fejlesztő munkánk eredményeként 2009 augusztusában megnyitottuk Harkányban új két kezelőhelyes és digitális diagnosztikai háttérrel ellátott fogorvosi rendelőnket, mely lehetővé teszi számunkra és Pácienseink számára, hogy a régióban egyedüliként immáron két rendelőben, 5 kezelőhelyiségben a fogászati gépek jelenlegi csúcs technológiájával felszerelve végezhessük betegellátó tevékenységünket. Praxisunk a fogorvosi gépeket előállító német Sirona és a már említett Camlog implantátum gyártó cégek referenciarendelője.

Kérdéseivel bizalommal fordulhat hozzánk személyesen, telefonon, vagy e-mail-ben.

Továbbra is várjuk régi és új pácienseinket az AB-Dental Fogorvosi és Szájsebészeti Centrum valamennyi rendelőjében!
Rendelési idő:
Kedd 8.30-16.00 Dr. Nagy Balázs 13.00-17.00 Dr. Vörös Anikó
Szerda Csütörtök 13.00-18.00
Dr. Nagy Balázs 13.00-17.00 Dr. Vörös Anikó Péntek
További termékek
HUF
EUR
HUF
EUR
További állások
Nyitvatartás megadása
+36/72 213 507
Pécs, Hungária út 53/1
Kategóriák
Egészségügy / Fogászat
Egészségügy / Fogászat
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
logo
A MobilGO szuperapplikáció weboldala sütiket használ a honlap működtetése, használatának megkönnyítése érdekében.
Bővebb információt a Sütikezelési Tájékoztatóban talál.
ELFOGADOM
NEM FOGADOM EL