logo
Invented in Hungary
Menetrendek
AppStore
Google Play
Egyéb
Éjszakai mód A sötét mód kíméli a szemeket, gyenge fényviszonyok mellett a sötét háttér jobban kíméli a szemet.
Normál mód
Mobil nézet
Profilkép

Cafe Frei Allee

Zárva 9:00 - 21:00
Étel - Ital / Cafe Frei, Kávézók
Profilkép
Cím:
1117, Budapest, Októberhuszonharmadika utca 8-10.
Város:
Budapest
Kerület:
XI. kerület
Weboldal Weboldal:
Bankkártya elfogadás:
Visa, Visa Electron, MasterCard, American Express, Maestro
Térkép / Útvonaltervezés:
MI A CAFE FREI?
KÜLÖNLEGES UTAZÁS A KÁVÉ VILÁGÁBA
Kávéházainkban vendégeink termékeinken keresztül „megkóstolhatják” a világot. Nálunk mindig frissen pörkölt, kézzel többször átválogatott, arabica ültetvény–kávé ritkaságokból készülnek az italok. Kávéházainkban különböző receptek alapján több mint 70 kávéféleséget kínálunk vendégeinknek, nálunk az összes jelentős „kávé–konyha” (olasz, francia, japán, arab, amerikai, latin) megtalálható.

A "KÉT" TAMÁS

"AZ UTAZÁS IZGALMA ÉS KIFINOMULT ÍZ–ÉLMÉNY"

A CAFE FREI-t két barát alapította: Frei Tamás, a tévés világutazó, aki az elmúlt 20 évben több mint száz országot látogatott meg. Rajongással szereti a kávét és a vele összefüggő világot; illetve Langár Tamás közgazdász, élelmiszeripari vállalkozó, aki több mint 20 év tapasztalattal a birtokában a hálózat működtetését üzleti oldalról segíti.

Az első CAFE FREI kávéház 2007 áprilisában nyílt meg Magyarországon, azóta a kávéházi Franchise-hálózatunk folyamatosan bővül. Mára az ország legnagyobb kávéházláncává nőttünk. Egyedülálló Franchise-rendszerünknek köszönhetően a 2013-as év nemzetközi áttörést hozott számunkra, amikor megnyitottak az első közép-európai kávézók. Azóta már Angliától kezdve, Franciaországon át egészen Dubaiig üzemeltetünk kávézókat. Az elkövetkező időszakban Szaúd-Arábia, Németország és Svájc jelentik számunkra a fontos célországokat.

Frei Tamás
Frei Tamás az elmúlt két évtizedben bejárta a világ szinte összes jelentős kávétermelő régióját. Végül a Cafe Frei vezető baristája, pörkölőmestere és a helyi termelők segítségével alakult ki az a különleges válogatás (három kontinens közel húsz országából), amely 70-féle kávéitalunk alapját képezi. A cserjétől a csészéig követve, mindig frissen pörkölve, autentikus receptek szerint elkészítve.

ARABICA KÁVÉ
A CAFE FREI AZ ÜLTETVÉNY-KÁVÉ RITKASÁGOK SPECIALISTÁJA
Kézzel szedett, és szemenként átválogatott kávéinkat a világ legjobb minőségű arabica ültetvényeiről hozzuk. Személyesen megyünk el a termelőkhöz. Törekszünk arra, hogy csak organikus biokávékat vásároljunk, ezeket a viszonteladók profitját kihagyva, és így a vendégeink pénztárcáját kímélve, közvetlenül az ültetvényen szerezzük be.

NEM "CSAK" KÁVÉ...
AKÁR  MILYEN  ÍNYENCSÉGRE  VÁGYSZ,
KÍNÁLUNK  VALAMIT  SZÁMODRA!
Kávéink többségét koffeinmentesen, vagy édesítés nélkül, vagy tej alternatívákból is kérhetik vendégeink. A kávékon kívül nagy választékban kínálunk prémium minőségű szálas teákat és gyümölcs, fűszer főzeteket, a több mint 10 féle forró csokinknak pedig külön rajongó tábora van! :-) A melegebb napokra vagy csak mennyei szomjoltónak a jeges kávé és tea kínálatunk mellett házi limonádékat és shakeket ajánlunk. Az italok mellett pék– és cukrászsüteményeket, szendvicseket, valamint különleges, saját fejlesztésű sós termékeket is kínálunk széles választékban vendégeink számára, a tradicionális péksüteményektől kezdve az egzotikus desszertekig szinte a teljes választékot saját üzemeinkben állítva elő.
Szelektív kávézónkban nagy sikerrel üzemelnek GELATO NATURALE fagylalt és DR DRINK egészségrakéta turmix újdonságaink.

BÜSZKÉK VAGYUNK RÁ
Saját pörkölő- és csomagolóüzemmel rendelkezünk Szécsényben, ahol manufakturális körülmények között pörköljük a három kontinens közel húsz országából behozott nyerskávékat, melyek 70-féle kávéitalunk alapját képezik. Pásztón építettük fel a fagyasztott süteményeket és fagylaltokat gyártó üzemünket, számottevő fagyasztó kapacitással kiegészítve. Üzemeinkben és kávéházainkban jelenleg több mint 200 kollégánknak biztosítunk munkát.
További termékek
HUF
EUR
HUF
EUR
További állások
Nyitvatartás
Hétfő:
-
Kedd:
-
Szerda:
-
Csütörtök:
-
Péntek:
-
Szombat:
-
Vasárnap:
-
Nyitvatartás módosítása
1117, Budapest, Októberhuszonharmadika utca 8-10.
Bankkártya elfogadás:
Visa Visa,
 
Visa Electron Visa Electron,
 
MasterCard MasterCard,
 
American Express American Express,
 
Maestro Maestro
 
Kategóriák
Étel - Ital / Cafe Frei, Kávézók
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
logo