logo
Invented in Hungary
Menetrendek
AppStore
Google Play
Huawei AppGallery
Egyéb
Éjszakai mód A sötét mód kíméli a szemeket, gyenge fényviszonyok mellett a sötét háttér jobban kíméli a szemet.
Normál mód
Mobil nézet
Profilkép

Bagatell Étterem

Nyitva 10:00 - 23:00
Étel - Ital / Éttermek
Profilkép
Rövid leírás:
A szakácsok személyesen vásárolják az alapanyagot, így mindig friss és aktuális, szezonnak vagy napszaknak megfelelő ételeket készíthetnek.
Cím:
Kecskemét Lestár tér 1.
Megye:
Bács-Kiskun
Város:
Kecskemét
Telefonszám:
0676402553
Weboldal Weboldal:
Térkép / Útvonaltervezés:

Bagatell Étterem Kecskemét belvárosában, a Lestár tér 1. szám alatt,a Katona József színház és a városháza szomszédságában található.

Az étterem egyik különlegessége, hogy két mesterszakács, Kovács Sándor és Kecskeméti Krisztián fogott össze. A szakácsok személyesen vásárolják az alapanyagot, így mindig friss és aktuális, szezonnak vagy napszaknak megfelelő ételeket készíthetnek.

A vendégekkel szinte személyes kontaktust létesítenek, így az egyéni kívánságokat is igyekeznek teljesíteni. Az étlapon elsősorban magyar ételeket találunk, de reformizálva. Ami azt jelenti, hogy az ételek modernebb tálalást, egyedi stílust kapnak.

Ezek tulajdonképpen a világversenyeken látott trendeket követik. A hatalmas borválaszték akár ételhez párosítva is, minden igényt kielégít. Napi ajánlatok mellett, az aktuális ünnepi ételek is tálalásra kerülnek. Az étterem teljességét a felszolgálók  szakmai tudásukkal és felkészültségükkel teszik teljessé. Aki esetleg színház után egy könnyű vacsorára, vagy egy finom bor elfogyasztására vágyik, akkor a Bagatell Étterem kiváló választás.

Céljaink:


Szeretnénk a magyar konyha modernizálásában, frissítésében, megújításában és a meglévő értékeink megőrzésében részt venni, maradandót alkotni. Nem titkolt terveink között szerepel, hogy az éttermünket, a „Bagatellt” magas szintű, precíz munkával a vendégeink legnagyobb megelégedése mellett, az ország legjobb éttermei közé juttassuk.

 

 
További termékek
HUF
EUR
HUF
EUR
További állások
Nyitvatartás
Hétfő:
-
Kedd:
-
Szerda:
-
Csütörtök:
-
Péntek:
-
Szombat:
-
Vasárnap:
-
Nyitvatartás módosítása
0676402553
Kecskemét Lestár tér 1.
Kategóriák
Étel - Ital / Éttermek
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
logo
A MobilGO szuperapplikáció weboldala sütiket használ a honlap működtetése, használatának megkönnyítése érdekében.
Bővebb információt a Sütikezelési Tájékoztatóban talál.
ELFOGADOM
NEM FOGADOM EL