logo
Invented in Hungary
Menetrendek
AppStore
Google Play
Egyéb
Éjszakai mód A sötét mód kíméli a szemeket, gyenge fényviszonyok mellett a sötét háttér jobban kíméli a szemet.
Normál mód
Mobil nézet
Profilkép

Hanoi Pho vietnamese restaurant

Zárva 10:30 - 22:00
Étel - Ital / Éttermek
Profilkép
Rövid leírás:
Itt egy olyan hely várja őket, ahová bármikor betérhetnek, egy könnyű ebédre, egy finom kávéra vagy teára, vagy egy vacsorára.
Cím:
Budapest V. ker. Akadémia u. 11.
Város:
Budapest
Kerület:
V. kerület
Telefonszám:
+36-1-9514427
Weboldal Weboldal:
Térkép / Útvonaltervezés:

Éttermünkről

Budapest belvárosában  található az éttermünk, fél úton a Kossuth tér és Roosevelt tér között. Éttermünk elhelyezkedése ideális, akár gépkocsival akár tömegközlekedéssel könnyű elérni, az étterem előtt ingyenes a parkolás munkaszüneti napokon és héköznap 19 óra után.

2013. december 08-án nyitotta meg kapuját az éttermünk, amely teljesen át lett formálva egy elegáns vietnámi étteremmé. 

Éttermünk nem dohányzó.

A cél, amit mindenképp el szeretnénk érni, hogy vendégeink tőlünk távozva úgy gondoljanak ránk, hogy ide mindenképp vissza kell térniünk. Szeretnénk, ha vendégeink nem csak egy alkalmi éttermet látnának bennünk, ahova csak különleges időben látogatnak el. Itt egy olyan hely várja őket, ahová bármikor betérhetnek, egy könnyű ebédre, egy finom kávéra vagy teára, vagy egy vacsorára.

Nem kívánunk címeket és hangzatos dicséreteket sem megvenni, sem elnyerni. Mi csak azt szeretnénk, ha a vendégeink szeretnének hozzánk járni. Ehhez igazítottuk az étterem belső atmoszféráját, kínálatát, szervizét és árait. Nagy hangsúlyt fektetünk az ételeink klasszikus  kiválasztására és eredetiségére. Hangsúlyt fektetünk a desszertekre is, ami nem jellemző az itteni ázsiai éttermek választékaira. Az étteremben mindig dolgozik sommelier, akikkel állandóan járjuk a kóstolókat, hogy tudásuk naprakész maradhasson.

A célunk eléréséhez folytatni akarjuk az étterem rekonstrukcióját, hiszen mindig újabb és újabb ötleteink valóra váltásához szükségesek a változtatások.

Kiemelten kezeljük a hazai és a környékben lakó vendégeinket, az ő igényüknek és ízlésüknek megfelően alakítottuk ki az étlapunk szerkezetét és árait. Különböző kedvezményekkel várjuk őket.

Étlapunkat szezonálisan változtatjuk, de mindig megtalálhatók rajta a vietnámi konyha klasszikusai és séfünk saját kreációi is.

Kiemelten kezeljük a rendezvényeinket, amiket csak házon belül tudunk elképzelni, hiszen itt tudjuk garantálni a Hanoi Pho minőséget. Kreatív csapatunk szívesen tesz eleget újszerű speciális felkéréseknek is, készítünk ajánlatokat akár tematikus vacsorákhoz vagy kóstolókhoz megrendelõink kérései alapján.

Tudjuk, hogy nem csak a puding próbája az evés. Így éttermünkrõl inkább beszéljenek ételeink, boraink és szervizünk. Ezért jöjjön el, próbáljon ki minket, hiszen egy olyan étterem vagyunk, aminek a nevét szinte minden itt élő vietnámi és környékbeli lakó pár nap után már ismeri és elismeri. Reméljük, előbb vagy utóbb mindenki ki is próbálja és hamarosan Önt is vendégeink között tudhatjuk.

Baráti üdvözlettel:
A Hanoi Pho vezetősége

További termékek
HUF
EUR
HUF
EUR
További állások
Nyitvatartás
Hétfő:
-
Kedd:
-
Szerda:
-
Csütörtök:
-
Péntek:
-
Szombat:
-
Vasárnap:
-
Nyitvatartás módosítása
+36-1-9514427
Budapest V. ker. Akadémia u. 11.
Alapítva
2013
Kategóriák
Étel - Ital / Éttermek
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
logo