logo
Invented in Hungary
Menetrendek
AppStore
Google Play
Egyéb
Éjszakai mód A sötét mód kíméli a szemeket, gyenge fényviszonyok mellett a sötét háttér jobban kíméli a szemet.
Normál mód
Mobil nézet
Profilkép

2 Spaghi

Nyitva 11:00 - 22:30
Étel - Ital / Éttermek
Profilkép
Olasz friss tészta
Rövid leírás:
2 A Spaghi 2012 óta az első budapesti friss tészta-bár, amelyet olasz fiatalok készítettek és működtetnek, akik friss tésztával szenvednek.
Cím:
Budapest VII.ker Dob utca 16. (Gozsdu udvar)
Város:
Budapest
Kerület:
VII. kerület
Telefonszám:
+36 (70) 296 7592
Weboldal Weboldal:
Térkép / Útvonaltervezés:
Olasz friss tészta
Alessandro, Jacopo és Matteo, három barátja született Milánóban. 2011-ben a vendéglátás közös szenvedélye elvezet minket Olaszországból, Budapestre (Magyarország), ahol éttermet nyitunk. De van egy állandó ötletünk: friss tészta, ahogyan otthon, a nagymamákkal gyerekként evettünk.
Olyan koncepciót és gyártási rendszert dolgozunk ki, amely rögtön megkülönbözteti minket a közös vendéglátás többi részétől: egy laboratórium vagyunk egy étterem előtt. Napi friss olasz tésztákat és mártásokat gyártunk hagyományainkból. A napi ajánlat gyorsan látható a nagy kirakatunkból és a mártást.
Friss tésztát és kész mártásokat adunk a részletekre, hogy otthon főzzük; vagy kínálunk lehetőséget arra, hogy ízleljük őket a boltban, gyorsan, mérsékelt áron és bőséges mennyiségben.
Az évek során finomított, és megváltoztatta a gyártási eljárás és bolti szolgáltatás, de mindig hű marad az értékeinket: enni a tésztát kell lennie oly módon, hogy felfedezzék (vagy újra felfedezzük) a hagyomány házi olasz étel.
A világ minden táján az olasz konyha (igaz vagy hamis) széles körben elterjedt és elismert. Mi, a mi kis műhelyben, igyekszünk tenni minden nap, hogy jövőképet nyújtanak a hagyományos olasz konyhát, hogy újra felfedezzük az egyszerű ízek megtalálható a családi étkezés Olaszországban.
További termékek
HUF
EUR
HUF
EUR
További állások
Nyitvatartás
Hétfő:
-
Kedd:
-
Szerda:
-
Csütörtök:
-
Péntek:
-
Szombat:
-
Vasárnap:
-
Nyitvatartás módosítása
+36 (70) 296 7592
Budapest VII.ker Dob utca 16. (Gozsdu udvar)
Alapítva
2012. március 3.
Kategóriák
Étel - Ital / Éttermek
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
logo