logo
Invented in Hungary
Menetrendek
AppStore
Google Play
Huawei AppGallery
Egyéb
Éjszakai mód A sötét mód kíméli a szemeket, gyenge fényviszonyok mellett a sötét háttér jobban kíméli a szemet.
Normál mód
Mobil nézet
LOL Surprise Hairgoals meglepetés baba (LOL556220)
Termékkód: 0035051557050
A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérő lehet.
Ár:
6 290 Ft
Irány a bolt
Forgalmazza a(z): Gyerekjatekbolt.com játék webáruház

Leírás

LOL Surprise Hairgoals meglepetés baba (LOL556220)
A LOL babák varázslatos világában sosem unatkozunk, hiszen itt minden egy kicsit meglepő, egy kicsit különleges! A balhés bébi babák egy fantasztikus átalakuláson mentek keresztül: fésülhető és formázható hajkoronát kaptak, és úgy tündökölnek, mint még soha!  Az új séróhoz új külső dukál: nem csak az outfitek újultak meg, hanem a doboz csomagolása is. AHairgoals babákegy hajlakkos flakonban várnak, melyet kicsomagolás után fodrászszékké alakíthatsz, sőt, még táskaként is használhatsz.

Ne izgulj! Ameglepiksem maradnak el!
ALOL doboz15 különlegességet rejt: mágikus tükör, titkos üzi, hajmatricák, szalonszék, hajcsavarók (ezekben rejtőznek a kiegészítők), fésű, üveg, divatkiegészítők, titokzatos álöltözet, ruha, cipő, és természetesen egyHairgoals baba!

Fedezd felkülönleges képességeiket! Mártsd jeges vízbe a bébi babákat! Egyesek megváltoztatják ruhájuk színét, másokon pedig egy eddig rejtett ruhadarab bukkan elő. Használd a kiegészítőket, és kutasd tovább a titkos adottságaikat! 12 szupervagány LOL átváltozó művésszel találkozhatsz, mindegyikük teljesen más karakter. 10 leányzó formázható hajzuhataggal, 2 pedig (igazi ritkaságok!) csillámos frizurát visel. AMakeover szériaaz átváltozást ünnepli. Lendülj mozgásba a LOL csajszik oldalán!

logo
A MobilGO applikáció weboldala sütiket használ a honlap működtetése, használatának megkönnyítése érdekében.
Bővebb információt a Sütikezelési Tájékoztatóban talál.
ELFOGADOM
NEM FOGADOM EL