logo
Invented in Hungary
Menetrendek
AppStore
Google Play
Huawei AppGallery
Egyéb
Éjszakai mód A sötét mód kíméli a szemeket, gyenge fényviszonyok mellett a sötét háttér jobban kíméli a szemet.
Normál mód
Mobil nézet
Tubus Vega
Termékkód: 44000, 44200, 44500
A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérő lehet.
Ár:
26 505 Ft
Irány a bolt
Forgalmazza a(z): BringaBoard Trekking-City Kft

Leírás

Szereted a LOGO-t? De nincs szükséged nagy teherbírásra? Ebben az esetben a VEGA a tökéletes választás!

Termékcsalád    Hátsó csomagtartók
Szín    Fekete; Ezüst
Súly    375 gramm + rögzítő szett 138 gramm
Garancia    30 év és 3 év mobil garancia
Tömeg    Megengedett össztömeg: 25 kg
Anyag    25CrMo4
Rögzítés    csavarral
Méret    Kerékméret: 28"/26" vagy 29"

tubus VEGA classic:

Szereted a LOGO-t? De nincs szükséged nagy teherbírásra? Ebben az esetben a VEGA a tökéletes választás! A VEGA is pontosan olyan keskeny, mint a nagy testvére. De a VEGA alsó tartó nélkül készül. Ennek köszönhetően a VEGA könnyebb.

VEGA önsúlya 375 gramm + rögzítő szett 138 gramm. A maximális terhelhetősége 25 kg. A VEGA hátsó lámpa tartóval szerelt csomagtartó.

Négy rögzítési pontja segítségével rögzíthető a kerékpár vázhoz, még kis méretű vázakhoz is. A VEGA hátsó csomagtartó 28"/26"-os kerékméretekhez egyaránt alkalmazható, de elérhető már 29"-os méretben is.

tubus

Több mint húsz éve készít a tubus kerékpár csomagtartókat nagy szilárdságú acél csőből. Ez idő alatt azt is sikerült elérniük, hogy az elismert kerékpár gyártók már tubus csomagtartóval szerelik fel kerékpárjaikat. Mindegyik tubus csomagtartót jellemzi a legnagyobb teherbírás legkisebb önsúllyal, valamint a teljes megbízhatóság és az igényes optikai kialakítás találkozása. A tubus filozófia, egyesíteni a termék legmagasabb minőségét a hosszú élettartammal egy gyönörű termékben.

Ezért is büszke a tubus a CARGO és a TARA csomagtartók 18-éves siker történetére. Az évek során csak részleteikben optimalizált csomagtartó páros jelenti továbbra is az "Álom csapatot" a legtöbb extrém túrázónak.

tubus csomagtartók kézzel készítettek és egy hosszadalmas felületkezelésen esnek át. Termékeik összetett vizsgálatokon mennek keresztül sorozatgyártásba kerülésük előtt. A nagy szilárdságú, de mégis lehelet-vékony acél csövek és az esztétikailag is igényes csomagtartók feldolgozásának know-how rendszere alapján is folyik a további fejlesztése és gyártása az egyedi csomagtartó rendszereknek. Így a tubus készít csomagtartókat E-kerékpár gyártóknak és egyedi kerékpárokhoz is egyaránt.

logo
A MobilGO applikáció weboldala sütiket használ a honlap működtetése, használatának megkönnyítése érdekében.
Bővebb információt a Sütikezelési Tájékoztatóban talál.
ELFOGADOM
NEM FOGADOM EL