logo
Invented in Hungary
Menetrendek
AppStore
Google Play
Huawei AppGallery
Egyéb
Éjszakai mód A sötét mód kíméli a szemeket, gyenge fényviszonyok mellett a sötét háttér jobban kíméli a szemet.
Normál mód
Mobil nézet
Snack bar kofferes gyurmakészlet
A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérő lehet.
Ár:
4 390 Ft
Irány a bolt
Forgalmazza a(z): Játékwebshop.eu

Leírás

Snack bar kofferes gyurmakészlet

A gyurmázást kedvelő gyerekek a snack bar kofferes gyurmakészletet megpillantva ujjongásban fognak kitörni, hiszen minden benne van, ami az izgalmakkal teli alkotáshoz szükséges.

A koffert bárhová magukkal tudják vinni a kicsik, így bárhol elő vehetik kedvenc szettjüket. A snack bar gyurmakészlet segítségével a gyerekek megnyithatják saját ételbárjukat, ahol ők fogják készíteni a legfinomabb gyors ételeket, mely után a betérő vendégek megkóstolhatják a krémes fagylaltkülönlegességeket is.

A készletben található színes gyurmák, formanyomók és gyurmaszerszámok segítségével örömteli, és könnyű lesz az alkotás folyamata a legkisebbek számára is.

Ez a Snack bar kofferes gyurmakészlet 3 éves kortól ajánlott.
Snack bar kofferes gyurmakészlet A gyurmázást kedvelő gyerekek a snack bar kofferes gyurmakészletet megpillantva ujjongásban fognak kitörni, hiszen minden benne van, ami az izgalmakkal teli alkotáshoz szükséges. A koffert bárhová magukkal tudják vinni a kicsik, így bárhol elő vehetik kedvenc szettjüket. A snack bar gyurmakészlet segítségével a gyerekek megnyithatják saját ételbárjukat, ahol ők fogják készíteni a legfinomabb gyors ételeket, mely után a betérő vendégek megkóstolhatják a krémes fagylaltkülönlegességeket is. A készletben található színes gyurmák, formanyomók és gyurmaszerszámok segítségével örömteli, és könnyű lesz az alkotás folyamata a legkisebbek számára is. Ez a Snack bar kofferes gyurmakészlet 3 éves kortól ajánlott.
logo
A MobilGO applikáció weboldala sütiket használ a honlap működtetése, használatának megkönnyítése érdekében.
Bővebb információt a Sütikezelési Tájékoztatóban talál.
ELFOGADOM
NEM FOGADOM EL